Servicii complete de Optimizare SEO și Link building

SERVICII SEO

  • Audit SEO GRATUIT
  • Servicii SEO Complete
  • Targetare pe Local/Național
  • Link Building post update-uri

ARTICOLE SEO

  • Articole SEO unice
  • Linkuri sociale
  • Servicii content writing
  • Raportări lunare, trimise pe e-mail
blugento

Servicii SEO

Simplu. Rapid. Eficient

Serviciile SEO sunt vitale unui business care se vinde în online, în special prin Google. Prin servicii SEO, site-ul tău poate fi listat după cuvintele cheie targetate pe google.ro. Printre avantajele acestei operațiuni sunt: creșterea vizibilității în fața potențialilor clienți, creșterea vizitelor pe site. Dacă partea de analiză a cuvintelor cheie este facută corect, business-ul tău poate vedea o creștere a achiziției de clienți noi, lead-uri, cereri de ofertă, colaborări și, nu în ultimul rând, brand awareness.

Link Building

post Panda & Penguin Update

Link building-ul e o parte importantă a procesului de optimizare SEO, el se aplică după ce sunt făcute îmbunătățirile on-site din toate punctele de vedere. Link building-ul înseamnă ceva mult mai complex decât “înscrierea în directoare web” , acum link building înseamnă conținut de calitate, articole, social media, într-un cuvânt valoare în detrimentul volumului. Vă oferim servicii complete de link building cu raport bilunar trimis pe e-mail.

Procesul de optimizare SEO este foarte complex, implică cunoștințe technice ( pentru partea de imbunătățiri SEO on-site și analize de cuvinte cheie ), precum și resurse pentru partea de link building. Optimizarea pe motoarele de căutare este extrem de importantă pentru a obține vizibilitate după cuvintele cheie targetate de fiecare site in parte. Vă oferim servicii complete de optimizare SEO: analiza cuvintelor cheie, imbunătățiri SEO on-site, link building zilnic cu raport bilunar.

De ce vizibilitate după cuvinte targetate?

Pentru că vizibilitatea pe motoarele de căutare aduce trafic calificat din cuvintele cheie targetate, și implicit, interes, lead-uri, vânzări.

Ce trebuie pentru ca un site să apară pe Google?

În primul rând trebuie să fie scris corect on-site, să nu conțină meta-uri duplicate, să aibă text cu conținut SEO relevant,să se încarce rapid, să îndeplinească o serie de factori importanți on-site, iar apoi să se lucreze pe partea cea mai importantă, adică cea de link building / articole SEO unice.

Ce este link building-ul?

Link building-ul reprezintă procesul de obținere de link-uri către site-ul promovat, de pe site-uri cu autoritate decentă și vechime. Link-urile sunt bune în primul rând pentru partea de poziționări pe motoarele de căutare, dar și pentru că aduc trafic relevant către site, trafic care vine ca o recomandare a produselor / serviciilor site-ului promovat.

Modificările on-site

Modificările on-site sunt asigurate de către noi în cadrul contractului de SEO, câteva dintre modificarile cel mai des intalnite de noi sunt: rescrierea URL-urilor, rescrierea meta-urilor ș ieliminarea duplicatelor, îmbunătățirea vitezei de incărcare a paginilor, adaugarea H-urilor, creare si adăugare in Search Console a sitemap-ului si multe alte aspecte.

Portofoliul Nostru

VITACOM

VITACOM

vitacom.ro
EPINVEST

EPINVEST

www.epinvest.ro
SALUS CONTROLS

SALUS CONTROLS

www.saluscontrols.ro
REMS IMOBILIARE

REMS IMOBILIARE

www.remsimobiliare.ro

Oferta pentru serviciile noastre o puteți cere acum!

Oferta pentru serviciile noastre o puteti cere acum!

“Suntem foarte multumiți de colaborarea noastră cu cei de la One Digital, altfel nu am fi continuat împreună atâția ani. Datorită profesionalismului de care au dat dovadă, colaborăm deja de 4 ani și sperăm să continuăm pentru mult timp de acum înainte.”

Sas Gabriel

Manager, www.autonik.ro

clouds

Ultimele Articole

Top 10 trenduri în PPC în 2019

2018 a fost un an plin de schimbări în lumea PPC, de la noua interfață, la rebrandingul Google Adwords în Google Ads și adăugarea numeroaselor tipuri de campanii, caracteristici, opțiuni de segmentare și instrumente. Mai jos găsești cele mai importante trenduri din...

read more

Google AdWords devine Google Ads

  Sursă foto: Google Blog Da, informația este una adevărată. După 18 ani, Google efectuează un rebranding complet al serviciilor sale de digital marketing astfel: Google AdWords devine Google Ads Google Analytics 360 Suite și DoubleClick Digital Marketing devin...

read more

Top 11 stimuli din digital care declanșează micromomentele

Un micromoment este acel punct într-un interval de timp când o persoană ia în mână un dispozitiv și începe să învețe despre un produs sau un serviciu de care e interesat. Este locul în care, consumatorii de azi învață și decid, deci este locul unde și clienții tăi...

read more