Seo Cluj, Optimizare SEO, Servicii SEO

   Servicii SEO și Link building

   SERVICII SEO

   • Servicii SEO Complete
   • Targetare pe Local/Național
   • Link Building post

   LINK BUILDING

   • Articole unice
   • Linkuri sociale
   • Servicii content writing
   • Raportări bilunare, trimise pe e-mail
   • Adăugare ofertei tale în site-uri precum tocmai.ro

   Servicii SEO

   Simplu. Rapid. Eficient

   Serviciile SEO sunt vitale unui business care se vinde în online, în special prin Google. Prin servicii SEO, site-ul tău poate fi listat după cuvintele cheie targetate pe google.ro. Printre avantajele acestei operațiuni sunt: creșterea vizibilității în fața potențialilor clienți, creșterea vizitelor pe site. Dacă partea de analiză a cuvintelor cheie este facută corect, business-ul tău poate vedea o creștere a achiziției de clienți noi, lead-uri, cereri de ofertă, colaborări și, nu în ultimul rând, brand awareness.

   Link Building

   post Panda & Penguin Update

   Link building-ul e o parte importantă a procesului de optimizare SEO, el se aplică după ce sunt făcute îmbunătățirile on-site din toate punctele de vedere. Link building-ul înseamnă ceva mult mai complex decât “înscrierea în directoare web” , acum link building înseamnă conținut de calitate, articole, social media, într-un cuvânt valoare în detrimentul volumului. Vă oferim servicii complete de link building cu raport bilunar trimis pe e-mail.

   Procesul de optimizare SEO este foarte complex, implică cunoștințe technice ( pentru partea de imbunătățiri SEO on-site și analize de cuvinte cheie ), precum și resurse pentru partea de link building. Optimizarea pe motoarele de căutare este extrem de importantă pentru a obține vizibilitate după cuvintele cheie targetate de fiecare site in parte. Vă oferim servicii complete de optimizare SEO: analiza cuvintelor cheie, imbunătățiri SEO on-site, link building zilnic cu raport bilunar.

   De ce vizibilitate după cuvinte targetate?

   Pentru că vizibilitatea pe motoarele de căutare aduce trafic calificat din cuvintele cheie targetate, și implicit vânzări, interes, lead-uri, într-un cuvânt PROFITABILITATE.

   Ce trebuie pentru ca un site să apară pe Google?

   În primul rând trebuie să fie scris corect on-site, să nu conțină duplicate, să aibă text cu conținut SEO relevant, să îndeplinească o serie de factori importanți on-site, iar apoi să se lucreze pe partea cea mai importantă, adică cea de link building.

   Ce este link building-ul?

   Link building-ul reprezintă procesul de obținere de trafic către site-ul promovat, linkuri related ( din domenii apropiate sau conexe ), de pe site-uri cu autoritate, vechime. Link-urile sunt bune în primul rând pentru partea de poziționări pe motoarele de căutare, dar și pentru că aduc trafic relevant către site, trafic care vine ca o recomandare a produselor / serviciilor site-ului promovat.

   Modificările on-site

   Modificările on-site sunt asigurate de către noi în cadrul contractului de SEO, câteva dintre modificarile cel mai des intalnite de noi sunt: rescrierea URL-urilor, îmbunătățirea vitezei de incărcare a paginilor, eliminare duplicatelor, adaugarea H-urilor, ușurarea codurilor.

   Portofoliul Nostru

   VITACOM

   VITACOM

   vitacom.ro
   EPINVEST

   EPINVEST

   www.epinvest.ro
   SALUS CONTROLS

   SALUS CONTROLS

   www.saluscontrols.ro
   REMS IMOBILIARE

   REMS IMOBILIARE

   www.remsimobiliare.ro

   Oferta pentru serviciile noastre o puteți cere acum!

   Oferta pentru serviciile noastre o puteti cere acum!

   “Suntem foarte multumiți de colaborarea noastră cu cei de la One Digital, altfel nu am fi continuat împreună atâția ani. Datorită profesionalismului de care au dat dovadă, colaborăm deja de 4 ani și sperăm să continuăm pentru mult timp de acum înainte.”

   Sas Gabriel

   Manager, www.autonik.ro

   clouds

   Ultimele Articole

   Demarăm oficial colaborarea cu Blugento România

   Alegerea unui partener strategic pe partea de eCommerce nu a fost deloc ușoară, iar dupa o serie de criterii de selecție foarte stricte am reusit sa alegem viitorul partener pe partea de platforme de eCommerce. Deoarece credem in valori comune, avem goal-uri...

   read more

   PrivilegeStudios devine oficial OneDigital®

   Acum mulți ani a inceput super-aventura noastră digitală pe piața din România și pentru că în decembrie 2017 aniversăm 10 ani de când am inceput acest proiect pe piața românească & internațională și pentru ca ne-am focusat în proporție de peste 90% pe partea de...

   read more

   Ei ne apreciază