Despre Noi

Suntem o echipă de pasionați în digital marketing și în special de promovarea targetată prin Google, Facebook, Instagram, Youtube. În anul 2006 am pus bazele a ceea ce azi este OneDigital. Linia principală pe care ne-am axat a fost cea de dezvoltare profesională și personală, pentru că activam într-un domeniu dinamic, care este într-o continuă schimbare.

În anul 2006 am pus bazele primului nostru site de prezentare a serviciilor, www.seocluj.ro, site cu care, în mai puțin de un an de la lansare, am devenit furnizorul de servicii SEO numărul 1 pe Cluj-Napoca și Transilvania. În 2012, pentru că am inclus în serviciile noastre Web Design și eCommerce, am redenumit www.SeoCluj.ro în www.PrivilegeStudios.ro.

Între timp am devenit și agenție certificată Google (înainte de existența programului Google Partners, de când serviciul se numea Google Engage for Agencies) iar, mai apoi, am devenit oficial agenție Google Premier Partner, serviciile noastre incluzând într-un procent de peste 90% servicii de marketing online cu plata pe click.

În decembrie 2017, odată cu împlinirea a 10 ani de business, datorită focusului în proporție de peste 90% pe marketing digital și în special Google și Facebook, ne-am redenumit OneDigital ( www.onedigital.ro).

În toți acești ani am deservit cu succes peste 520 de clienți, atât din țară cât și din străinătate ( Marea Britanie, Franța, Italia, Ungaria și Bulgaria ), am creat și promovat cu success peste 600 de site-uri.

Toți specialiștii noștrii sunt certificați Google Ads. Portofoliul clienților noștri a depășit în 2016 cifra de 2 milioane de euro în spent-uri Google & Facebook.

Suntem extrem de pasionați de ceea ce facem și vrem să te ajutăm și pe tine să-ți crești business-ul. Noi credem că împreună putem deveni mai mult decât colaboratori, putem fi parteneri de lungă durată.

O mică parte din clienții noștri

blugento

OneDigital® este marcă înregistrată

Certificări Google ( o mică parte )

Certificări Facebook & AdRoll ( o mică parte )

Diplome de excelență în afaceri

Poze evenimente

Premii câștigate la concursurile Google Partners

Avem peste 500 clienți și website-uri create și promovate

Ultimele Articole

Top 10 trenduri în PPC în 2019

2018 a fost un an plin de schimbări în lumea PPC, de la noua interfață, la rebrandingul Google Adwords în Google Ads și adăugarea numeroaselor tipuri de campanii, caracteristici, opțiuni de segmentare și instrumente. Mai jos găsești cele mai importante trenduri din...

read more

Google AdWords devine Google Ads

  Sursă foto: Google Blog Da, informația este una adevărată. După 18 ani, Google efectuează un rebranding complet al serviciilor sale de digital marketing astfel: Google AdWords devine Google Ads Google Analytics 360 Suite și DoubleClick Digital Marketing devin...

read more

Ei ne apreciază