Despre Noi - OneDigital Romania

   Despre Noi

   Suntem o echipă de pasionați în digital marketing și în special de promovarea targetată prin Google, Facebook, Instagram, Youtube. In anul 2006 am pus bazele a ceea ce azi este OneDigital. Linia principală pe care ne-am axat a fost cea de dezvoltare profesională și personală, pentru că activam într-un domeniu dinamic, care este intr-o continuă schimbare.

   In anul 2006 am pus bazele primului nostru site de prezentare a serviciilor, www.seocluj.ro , site cu care, in niciun an de zile de la lansare, am devenit furnizorul de servicii SEO numarul 1 pe Cluj-Napoca și Transilvania. In 2012, pentru că am inclus in serviciile noastre Web Design și eCommerce, am redenumit www.SeoCluj.ro în www.PrivilegeStudios.ro.

   Intre timp am devenit și agenție certificată Google ( încă dinainte de programul Google Partners, de când serviciul se numea Google Engage for Agencies ) iar, mai apoi, am devenit oficial agenție Google Premier Partner, serviciile noastre incluzând într-un procent de peste 90% servicii de marketing online cu  plata pe click.

   In decembrie 2017, odata cu împlinirea a 10 ani de business, datorită focusului în proporție de peste 90% pe partea de marketing digital și in special Google și Facebook, ne-am redenumit OneDigital ( www.onedigital.ro ).

   In toți acești ani am deservit cu succes peste 520 de clienți, atât din țară cât și din străinătate ( Marea Britanie, Franța, Italia, Ungaria și Bulgaria ), am creat și promovat cu success peste 600 de site-uri.

   Avem 6 specialiști certificați Google Adwords. Portofoliul clienților noștri a depășit, in 2016, cifra de 2 milioane de euro in spent-uri Google & Facebook.

   Suntem extrem de pasionați de ceea ce facem și vrem să te ajutăm și pe tine să-ți crești business-ul. Noi credem că impreună putem deveni mai mult decât colaboratori, putem fi parteneri de lungă durată.

   OneDigital® este marcă înregistrată

   Certificări Google ( o mică parte )

   Certificări Facebook & AdRoll ( o mică parte )

   Diplome de excelență în afaceri

   Poze evenimente

   Premii castigate la concursurile Google Partners

   Avem peste 500 clienți și website-uri create și promovate

   Ultimele Articole

   Demarăm oficial colaborarea cu Blugento România

   Alegerea unui partener strategic pe partea de eCommerce nu a fost deloc ușoară, iar dupa o serie de criterii de selecție foarte stricte am reusit sa alegem viitorul partener pe partea de platforme de eCommerce. Deoarece credem in valori comune, avem goal-uri...

   read more

   PrivilegeStudios devine oficial OneDigital®

   Acum mulți ani a inceput super-aventura noastră digitală pe piața din România și pentru că în decembrie 2017 aniversăm 10 ani de când am inceput acest proiect pe piața românească & internațională și pentru ca ne-am focusat în proporție de peste 90% pe partea de...

   read more

   Ei ne apreciază