Despre Noi - OneDigital Romania

   Despre Noi

   Suntem o echipă de pasionați în digital marketing și în special de promovarea targetată prin Google, Facebook, Instagram, Youtube. In anul 2006 am pus bazele a ceea ce azi este OneDigital. Linia principală pe care ne-am axat a fost cea de dezvoltare profesională și personală, pentru că activam într-un domeniu dinamic, care este intr-o continuă schimbare.

   In anul 2006 am pus bazele primului nostru site de prezentare a serviciilor, www.seocluj.ro , site cu care, in niciun an de zile de la lansare, am devenit furnizorul de servicii SEO numarul 1 pe Cluj-Napoca și Transilvania. In 2012, pentru că am inclus in serviciile noastre Web Design și eCommerce, am redenumit www.SeoCluj.ro în www.PrivilegeStudios.ro.

   Intre timp am devenit și agenție certificată Google ( încă dinainte de programul Google Partners, de când serviciul se numea Google Engage for Agencies ) iar, mai apoi, am devenit oficial agenție Google Premier Partner, serviciile noastre incluzând într-un procent de peste 90% servicii de marketing online cu  plata pe click.

   In decembrie 2017, odata cu împlinirea a 10 ani de business, datorită focusului în proporție de peste 90% pe partea de marketing digital și in special Google și Facebook, ne-am redenumit OneDigital ( www.onedigital.ro ).

   In toți acești ani am deservit cu succes peste 520 de clienți, atât din țară cât și din străinătate ( Marea Britanie, Franța, Italia, Ungaria și Bulgaria ), am creat și promovat cu success peste 600 de site-uri.

   Avem 6 specialiști certificați Google Adwords. Portofoliul clienților noștri a depășit, in 2016, cifra de 2 milioane de euro in spent-uri Google & Facebook.

   Suntem extrem de pasionați de ceea ce facem și vrem să te ajutăm și pe tine să-ți crești business-ul. Noi credem că impreună putem deveni mai mult decât colaboratori, putem fi parteneri de lungă durată.

   OneDigital® este marcă înregistrată

   Certificări Google ( o mică parte )

   Certificări Facebook & AdRoll ( o mică parte )

   Diplome de excelență în afaceri

   Poze evenimente

   Premii castigate la concursurile Google Partners

   Avem peste 500 clienți și website-uri create și promovate

   Ultimele Articole

   Top 11 stimuli din digital care declanșează micromomentele

   Un micromoment este acel punct într-un interval de timp când o persoană ia în mână un dispozitiv și începe să învețe despre un produs sau un serviciu de care e interesat. Este locul în care, consumatorii de azi învață și decid, deci este locul unde și clienții tăi...

   read more

   Demarăm oficial colaborarea cu Blugento România

   Alegerea unui partener strategic pe partea de eCommerce nu a fost deloc ușoară, iar dupa o serie de criterii de selecție foarte stricte am reusit sa alegem viitorul partener pe partea de platforme de eCommerce. Deoarece credem in valori comune, avem goal-uri...

   read more

   Ei ne apreciază